Vi vil ha ditt forslag

  1. Du sender inn forslaget til hva du mener Arbeiderpartiet burde gå til valg på i din kommune eller fylke, og det blir umiddelbart publisert på dittforslag.no
  2. Andre kan stemme på forslaget og diskutere det i sosiale medier
  3. Alle forslagene leses av Arbeiderpartiet

Hva er ditt forslag?

og har et forslag om ...

{{ proposal.category.error.message }}

{{ proposal.title.error.message }}

Dette blir overskriften på forslaget ditt.

Er du helt sikker på at du har lyst til å skrive {{ word }}{{ getSeperatorText($index, proposal.title.swearWords.length) }} i forslaget ditt? Vi tror vi får en bedre debatt om folk ikke bruker banneord.

Hei! Forslaget ditt er litt kort. Det er lettere for å andre å finne og stemme på ditt forslag om det du skriver litt mer.

Hei! Forslaget ditt er litt for langt. Kunne du kuttet litt ned på det?

{{ proposal.description.error.message }}

Vil du si litt mer om hva forslaget betyr i praksis? Har du litt bakgrunnsinformasjon om hvorfor dette er et godt og viktig forslag?

Er du helt sikker på at du har lyst til å skrive {{ word }}{{ getSeperatorText($index, proposal.description.swearWords.length) }} i forslaget ditt? Vi tror vi får en bedre debatt om folk ikke bruker banneord.

Deler av forslaget ditt er i STORE BOKSTAVER. Da kan folk oppfatte deg som at du roper, og det kan bli en dårligere debatt av det. Kanskje du vil endre til små bokstaver ?

Hei! Forslaget ditt er litt for langt. Kunne du kuttet litt ned på det?

{{ proposal.why.error.message }}

Har du personlig erfaring med det? Er det noe du jobber med? Å vite hva som engasjerer deg gjør det enklere for andre å sette seg inn i forslaget ditt.

Er du helt sikker på at du har lyst til å skrive {{ word }}{{ getSeperatorText($index, proposal.why.swearWords.length) }} i forslaget ditt? Vi tror vi får en bedre debatt om folk ikke bruker banneord.

Deler av forslaget ditt er i STORE BOKSTAVER. Da kan folk oppfatte deg som at du roper, og det kan bli en dårligere debatt av det. Kanskje du vil endre til små bokstaver?

Hei! Det du har skrevet her er litt for langt. Kunne du kuttet litt ned på det?

{{ proposal.who.error.message }}

Er du helt sikker på at du har lyst til å skrive {{ word }}{{ getSeperatorText($index, proposal.who.swearWords.length) }} i forslaget ditt? Vi tror vi får en bedre debatt om folk ikke bruker banneord.

Er du heeeeelt sikker på at det er du som er? {{ proposal.who.nameMatch }}?

Hei! Navnet du har skrevet inn er litt for langt. Kunne du kuttet litt ned på det?

Kan vi kontakte deg om vi har oppfølgingsspørsmål?

{{ proposal.name.error.message }}

{{ proposal.email.error.message }}

Dette gjenkjente vi ikke som en e-post-adresse. Kan du ha gjort en skrivefeil?