Cookies og personvern

Dittforslag.no benytter seg av innholdskapsler. Noen av disse er driftsnødvendige, andre brukes for å analysere brukervaner og hvordan dittforslag.no benyttes av deg som er bruker. Dersom du ønsker å ikke benytte cookies kan du deaktivere dette i nettleseren din.

Webanalyse

Arbeiderpartiet samler inn nettstedsdata med bruk av Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler og mottar generell webstatistikk, som f. eks. nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kom fra. I tråd med vanlig praksis på internett registreres brukerens IP-adresse av nettstedet. Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern.

Du kan velge bort Googles bruk av informasjonskapsler på Googles egne annonseinnstillinger.

Nyhetsbrev

Du kan abonnere på nyhetsbrev slik at du mottar nyheter på e-post. Disse opplysningene lagres i en egen database og brukes bare til å sende deg nyhetsbrev. Velger du å si opp abonnementet fjernes din e-postadresse.

Lagring og bruk av IP-adresser

Ved innsending av informasjon i skjema lagres IP-adressen i en kortere tidsperiode. IP-adressen lagres kun for å hindre og avdekke misbruk av tjenesten, samt for sikkerhetsmessige årsaker. Kun databehandler har tilgang til å se IP-adresser.